-
-

Gran remuntada del Quadis Mataró a les illes

Els mataronins superen 6-11 el Canarias.

El Quadis Mataró va haver de treballar més del que estava previst per superar el seu rival, l'Automor Canaris Echeyde, un equip de la zona baixa que va donar diversos problemes als de Beto Fernández. Això sí, al final els de la capital del Maresme van acabar imposant-se per 6-11 en un tram final apoteòsic. L'equip no va poder comptar amb Samu, després de l'agressió que va rebre la setmana anterior davant el Real Canoe.

El partit va ser travat i equilibrat, sense encert de part dels dos equips que es va tancar amb un primer parcial de 0-1 favorable als mataronins. Al segon quart, la tònica va ser la mateixa. Els de la capital del Maresme van mantenir l'avantatge en empatar el parcial i deixar el matx 1-2.

A la represa, la gran sorpresa. Els mataronins van avançar-se en dues ocasions, però els locals van empatar (4-4) i en un parcial sorprenent de 2-0 van capgirar el marcador i es van posar per davant: 6-4. Els mataronins no van perdre la calma i van reaccionar en un darrer quart descomunal: 0-7 per sentenciar un matx que s'havia posat coll amunt. Gran partit de Víctor Fernández amb quatre gols.