La Sirena. Foto: Jennifer C.

Espectacular golejada de la Sirena Mataró

Les mataronines destrossen al Dos Hermanas per 20-1.

La Sirena Mataró va tornar al camí de la victòria després de la setmana de descans per golejar sense contemplacions al penúltim classificat, el Dos Hermanas. Les mataronines no poden perdre més pistonada si no volen veure com els primers classificats s'escapen, i van tombar 20-1 a les andaluses. Es troben ara amb 15 punts a sis punts de Sabadell i Sant Andreu, que ho han guanyat tot (inclosos els seus partits amb les mataronines).

El matx no va tenir massa història. En el primer quart les mataronines van obrir forat amb dos gols, i quan van rebre el primer i únic del Dos Hermanas, van anotar el tercer acte seguit. El matx va quedar sentenciat al segon període, on una maneta  (5-0) va trencar definitivament el matx. A la represa encara hi hauria temps per 12 gols més, vuit en el tercer període i quatre en el darrer.

Gran partit d'Helena Lloret, que va anotar cinc gols, i ben acompanyada per Ciara Gibson, que en va anotar quatre.