Un partit d'aquesta temporada. Arxiu.

El Quadis Mataró torna al camí del triomf

Els mataronins superen 12-6 el Sant Andreu.

El Quadis Mataró va tombar el Sant Andreu en el partit de dissabte passat al Joan Serra. Els mataronins volien guanyar per mantenir el quart lloc, posició que tenen tres punts per sobre del CN Barcelona, i tornar així al camí del triomf després de l'ensopegada de la setmana passada. Els mataronins van superar els de Barcelona per 12-6 i amb 35 punts estan a cinc del Terrassa, tercer.

El partit va estar marcat per dos equips que van buscar la victòria des del primer moment amb atacs dinàmics buscant bones opcions de xut o forçant exclusions per moure el marcador. Els mataronins van portar la iniciativa en el primer període (3-2) però el Sant Andreu no li perdia en cap moment la cara al partit i al descans els barcelonins seguien ben a prop: 5-4.

A la represa els de Beto Fernández van estar molt més forts en defensa, tallant opcions rivals i no deixant espais per al xut. A més, a dalt la bona circulació de pilota permetia anotar algun gol més per obrir forat: 8-5 al final del tercer quart. En el darrer tram, amb les urgències dels visitants el Quadis ho va aprofitar per sentenciar el matx fins al 12-6 final.