Un partit d'aquesta temporada. Arxiu.

El Quadis Mataró supera un combatiu Molins de Rei

Els mataronins suen de valent per guanyar 8-11.

El Quadis Mataró va aconseguir el cap de setmana una victòria vital per intentar assegurar el quart lloc de la Divisió d'Honor. Els mataronins visitaven un Molins de Rei que va ser molt més combatiu del que es podia esperar en un primer moment en un partit que es va haver de remuntar i sentenciar en el tram final. Els de Beto Fernández no van fallar i amb un gran repartiment de gols de part de diversos jugadors van aconseguir punts vitals.

El primer parcial va ser pels de la capital del Maresme, que amb una defensa forta i dos cops d'autoritat es posaven per davant en el marcador, 1-2 en acabar el primer període. Però el matx es va animar a la represa amb un conjunt local que va sorprendre als mataronins amb un parcial de 4-2 que els deixava per davant en el marcador al descans: 5-4.

El Quadis va sortir a per totes a la represa i va voler imposar la lògica i la seva qualitat. Això es va notar amb la defensa, que va tornar a pressionar de valent, i amb atacs molt més fluïds per trobar porteria. De nou els mataronins van agafar l'avantatge en el marcador (6-7) i en el darrer període van acabar de gestionar el marcador per guanyar amb solvència i de tres gols.