El Quadis, viu a Europa. Foto: R.Gallofré

El Quadis Mataró supera el Concepción sense problemes

Els mataronins golegen 0-24 en la seva visita a Madrid.

El Quadis Mataró va destrossar el Concepción Ciudad Lineal en la seva visita a la piscina M86 de Madrid. Els de la capital del Maresme no van tenir problemes per superar un rival molt feble que ja havia perdut per una vintena de gols en la primera jornada. Dit i fet, els de Beto Fernández no van donar opció i es van emportar la victòria de manera contundent per 0-24.

El partit estava ja sentenciat en la primera part, on els mataronins van avançar-se amb un parcial de 0-4 en el primer quart i al descans guanyaven per un clar 0-11. L'equip va seguir amb el mateix ritme, donant minuts a tots els jugadors, i això no va afectar el rendiment de l'equip, que va clavar set gols més en el tecer període i en va fer sis en el darrer. La millor notícia va ser la concentració en defensa, on no es va concedir ni un sol gol.

Entre els jugadors més destacats en tasques ofensives hi havia Yañez, que va anotar sis dianes, i Lluc Bertran, que en va fer quatre. L'equip es troba amb sis punts de sis possibles en aquest inici de lliga.