Un partit del Quadis.

El Quadis Mataró suma una nova victòria

Els mataronins superen el Navarra per 13-6.

El Quadis Mataró no va tenir compassió del Waterpolo Navarra i el dissabte va sumar una nova victòria, que li permet mantenir-se a la zona alta tot i tenir pendent el partit amb l'Echeyde, que li podria permetre ser tercer. Els de Beto Fernández van imposar-se 13-6 davant l'equip de Pamplona en un matx dominat de principi a fi.

Els mataronins van avançar-se en el primer parcial per 2-1, resultat que va perillar en el segon quart on els visitants van empatar en dues ocasions fins el 3-3. Abans del descans, però, els mataronins tornaven a guanyar i obrien escletxa de dues dianes.

Va ser en el tercer quart on es va trencar el partit amb el 6-3 que va donar cert marge als de Beto Fernández. Els mataronins van saber mantenir l'avantatge i el van ampliar fins el 10-5, que ja deixava el matx sentenciat. En el tram final encara va haver-hi temps per aconseguir un resultat més destacat.