-
-

El Quadis Mataró s'ensorra al darrer període davant el Barcelona

Els mataronins mantenen el quart lloc.

El Quadis Mataró no va poder superar un rival com el CN Barcelona en el partit de dimecres passat. Els mataronins, que volien donar un cop per reafirmar el quart lloc, van acabar claudicant per 8-6 davant els de la Nova Escullera. La derrota per 8-6 en un mal darrer període no canvia, però, les coses, i els de la capital del Maresme segueixen quarts a la classificació.

El partit no va començar gens bé pels interessos dels mataronins, que en un inici fluix van encaixar un parcial de 2-0. Inoperants en atac i amb una defensa amb llacunes, els de Beto Fernández van saber capgirar la situació al segon quart. Allà, molt més precisos i amb la solidesa que els caracteritza van aconseguir marzar al descans amb empat a tres gols.

El partit va ser molt mogut a la represa. Els barcelonins es van avançar i el Quadis va empatar. La història es va repetir i els de la capital del Maresme van tornar a equilibrar-ho amb el 5-5. Abans d'acabar el tercer quart, una diana visitant posava per primera vegada el Quadis al capdavant del marcador. Però encara quedava un darrer període on el Barcelona va pressionar i va clavar un parcial de 3-0 que va ensorrar les aspiracions del Quadis. Els de la Nova Escullera es posen a quatre punts dels mataronins, que amb 29 segueixen quarts però amb diversos equips perseguint-los.