Un partit d'aquesta temporada.

El Quadis Mataró s'assegura ser entre els quatre millors

Els mataronins superen 7-4 el CN Barcelona en un duel clau.

El Quadis Mataró va aconseguir el dissabte pel matí ser matemàticament entre els quatre primers classificats. Els de Beto Fernández van superar 7-4 el CN Barcelona, cinquè classificat que els hi podia pispar el quart lloc. Però els de la capital del Maresme van sortir a per totes i van decidir des de bon principi un partit a favor seu que els permetrà arribar a la darrera jornada competint pel tercer lloc amb el Terrassa.

El matx es va posar molt de cara durant el primer període. Els de la capital del Maresme van marcar primer, però tot i l'empat dels visitants, van clavar un parcial de 3-0 que els deixava en un gran avantatge. En el segon període l'equip va saber mantenir i gestionar el matx fins a marxar amb la mateixa diferència a l'equador del partit.

En el tercer període la defensa de ferro dels mataronins va ser clau per mantenir a ratlla un equip que, això sí, va acostar-se gràcies a un parcial de 0-1. Però en el darrer quart, lluny de donar marge a la sorpresa el Quadis va saber reaccionar. El Barcelona es va posar 5-4 i aquí va sortir el millor de l'equip de Beto. Dues dianes més i triomf assegurat per 7-4 amb un partidàs de Guimaraes, que va anotar cinc gols.