Imatge d'arxiu del Quadis.

El Quadis Mataró rescata la victòria soferta a Pamplona

Els mataronins guanyen 9-10 i es mantenen quarts.

El Quadis Mataró sabia que no podia fallar en la seva visita al Waterpolo Navarra, un equip de la zona baixa de la classificació però que sempre posa les coses molt complicades quan juguen com a locals. Dit i fet, el partit va ser dur i igualat durant tot el matx, però finalment va caure de part dels de Beto Fernández que aconsegueixen així mantenir el quart lloc entre els millors de la categoria.

El partit va començar ple d'alternatives. El Quadis s'avançava primer, però la resposta dels navarresos va ser dues dianes que capgiraven el marcador. Abans d'acabar el primer quart, els mataronins empataven el matx. A la represa, Dues dianes seguides del Navarra complicaven el resultat pels de la capital del Maresme, que ajustaven 4-3 abans d'acabar el segon període.

En el tercer quart va arribar la reacció mataronina. Un espectacular parcial de 0-4 va girar el marcador com un mitjó, col·locant el 4-7 que trencava el matx. Tot i que encara hi havia temps per veure un Navarra buscant rescatar algun punt. Dos gols seguits entre el tercer i el quart període ajustaven el matx: 6-7. El Quadis tornava a obrir forat i la resposta era un parcial de 2-0 i empat a vuit gols. Els mataronins van estar molt sencers en aquest tram, on dos gols més deixaven un 8-10 gairebé definitiu. Els locals van retallar diferències (9-10) però no van tenir temps per a més.