Un instant del partit. Foto: R.Gallofré

El Quadis Mataró planta cara però perd amb el Barceloneta

Els mataronins estaven dins del partit fins el tram final del mateix (6-11).

El Quadis Mataró no va poder donar la sorpresa en la segona jornada de lliga de la Divisió d'Honor. Ho tenien molt complicat davant el campió, l'Atlètic Barceloneta, però van plantar cara i no va ser fins el darrer període que els mariners van emportar-se el matx de manera definitiva. Els de Beto Fernández van marxar a la mitja part molt igualats (només perdien per un gol) però no van poder trencar la dinàmica del partit en la que acabaven anant sempre a remolc.

I això que el partit va començar molt igualat, amb un Barceloneta que es va avançar primer i un Mataró que va empatar acte seguit. De fet, aquesta ve ser la tònica durant els dos primers períodes. Els visitants marcaven el ritme i els de Beto Fernández empataven fins en tres ocasions. En el segon quart va arribar un dels moments àlgids, quan el Quadis va anotar el 4-3 i es col·locava per davant en el marcador. L'alegria duraria poc perquè abans del descans, un parcial de 0-2 capgirava el marcador.

A la represa, els mataronins van empatar a cinc gols i semblaven disposats a amargar el dia als mariners, però aquests, amb molta més rotació de banqueta i un nivell que no té comparació a Divisió d'Honor, van obrir forat de dos gols que van saber mantenir. Així es va arribar al darrer període, on malgrat la igualtat anterior, tot es va anar desfent i el parcial de 1-4 matava definitivament el partit.