Imatge d'arxiu del Quadis.

El Quadis Mataró perd en un partit ajustat amb el Sant Andreu

Els mataronins cauen 6-5 en un matx que es va decidir al darrer quart.

El Quadis Mataró no va poder seguir amb la bona dinàmica de resultats, i va ensopegar en la tercera jornada de lliga en la visita a Sant Andreu. El partit disputat al Pere Serrat va acabar amb 6-5 pels barcelonins, que van estar encertats en el darrer període on un únic gol va ser el que va dictar sentència.

I això que els mataronins van estar dominant el matx bona part del mateix. No als inicis, on el Sant Andreu es va avançar i malgrat l'empat dels de Beto Fernández, els visitants marxaven 2-1 per sota en acabar el primer quart. En el següent, l'equip va reaccionar i va aixexar el matx amb un parcial de tres gols que deixava el 2-4 al marcador.

A la represa, els mataronins van mantenir l'avantatge de dues dianes (5-3) fins que abans d'acabar el període, els locals van treure el seu geni per empatar a cinc gols. Estava tot obert en un darrer període on les defenses es van imposar. El gol de Peisson a menys de quatre minuts pel final no es va poder respondre en uns últims instants molt travats i amb diverses exclusions, i finalment la primera derrota va arribar.