Imatge del partit. Foto: R.Gallofré

Salva Fernández

El Quadis Mataró perd davant el Sabadell

Els mataronins no poden sobreposar-se a un mal inici.

El Quadis Mataró no va poder guanyar a casa davant un Sabadell que es col·loca líder provisional de Divisió d'Honor. En jornada avançada del cap de setmana, els de Beto Fernández buscaven encadenar dos triomfs seguits per primer cop però com ja va passar amb el Barceloneta, van ensopegar al Joan Serra. El mal inici va marcar i molt el partit que va acabar 9-11 pels vallesans.

Els mataronins van sortir a la piscina desdibuixats, i això ho va aprofitar el Sabadell per colpejar primer amb tres gols seguits que posaven el partit molt difícil. La reacció dels de Beto Fernández va arribar amb dos gols consecutius que retallaven distàncies. Va ser un miratge. Tres dianes més visitants col·locaven un contundent 2-6 al marcador. En el segon quart, el Sabadell va saber mantenir l'avantatge i reaccionar als gols mataronins per marxar amb un forat important al descans: 4-9.

A la represa, els de la capital del Maresme van buscar la remuntada, que es va quedar ben a prop d'aconseguir-se. La manca d'encert en jugades de superioritat va ser un llast important pels de Beto Fernández, que tot i això van retallar diferències en el tercer període (6-10) i van posar dempeus al públic assistent en un darrer quart intens. Tres gols seguits ajustaven el partit al màxim (9-10), però el Sabadell va fer un onzè gol que ja va ser definitiu.