Victòria necessària. Foto: CNM

El Quadis Mataró no té pietat del Molins de Rei

Els mataronins golegen 5-23 i sumen una nova victòria.

El Quadis Mataró va aconseguir el cap de setmana passat una victòria contundent davant el Molins de Rei per mantenir el quart lloc de la Divisió d'Honor. Els de Beto Fernández van imposar-se per 5-23 un equip feble que no va tenir opcions davant els mataronins. La victòria és la tercera de la temporada, que juntament amb els dos empatats aconseguits (i dues derrotes) deixa els mataronins en la zona alta de la classificació.

El partit va quedar sentenciat en el primer parcial, on el Quadis va trobar porteria amb molta facilitat i es va col·locar 1-7 en el primer tram. Una diferència abismal que demostrava el potencial dels mataronins davant un equip que no va tenir opció en cap moment. En el segon quart van anar caient els gols i el Molins de Rei no trobava porteria, deixant un clarivident 1-14 a la mitja part.

A la represa, el segon gol dels locals no arribaria fins que els mataronins n'havien aconseguit 15. Partit sense història on Puig va fer quatre gols, Mingue, Lluc, Codina i Yañez tres cadascú i on es va acabar amb el 5-23 final.