Gustavo Guimaraes. Foto: CNM / Atelier Photo

El Quadis Mataró no té opció davant el Sabadell

Els mataronins perden per 16-6.

El Quadis Mataró no va poder superar el Sabadell en el partit de lliga de dissabte passat. Els mataronins visitaven una de les piscines més dures de la Divisió d'Honor, i un nefast tercer període va condemnar les opcions dels de Beto Fernández. El partit va ser pels vallesans amb un contundent 16-6. El resultat permet al Sabadell col·locar-se líder tot i que el Barceloneta té un partit menys, però fet que demostra el potencial del darrer rival mataroní.

El partit va començar amb un Sabadell molt endollat que va clavar tres gols consecutius al Quadis. El primer període va ser de total inoperancia de part dels mataronins, que no van començar a reaccionar fins ben entrat el segon quart. Amb 5-0 en contra, els de la capital del Maresme van retallar diferències fins el 5-3, però encara hi havia temps pel 6-3 favorable al Sabadell abans del descans.

A la represa el partit va acabar vist per sentència. Els locals van clavar cinc gols i van obrir forat fins un 11-4 que parlava per sí sol. Tot i aconseguir trencar la mala ratxa amb una diana, el Quadis va marxar amb un 14-4 al darrer quart que ho deixava tot sentenciat. En els minuts finals, repartiment de gols i derrota final per 16-6.