-
-

El Quadis Mataró goleja i es referma en el quart lloc

Els de Beto Fernández obren forat: 7 punts respecte el cinquè.

El Quadis Mataró ha començat el 2017 com va acabar l'any anterior: guanyant. Els de Beto Fernández es troben en un gran moment de forma i dissabte van superar al Waterpolo Navarra per un contundent 10-2 que els referma en el quart lloc. L'empat entre Barcelona i Real Canoe provoca que els mataronins estiguin set punts per sobre del cinquè classificat.

El partit es va encarrilar durant el primer període: quatre gols consecutius per només un dels navarresos a les acaballes van encarrilar el matx pels de Beto Fernández, que van obrir més escletxa en un segon quart molt seriós: 1-0.

A l'inici del tercer període els de la capital del Maresme van anotar el sisè gol. Aquí arribava el segon del Waterpolo Navarra, però no els va servir de res. El Quadis era molt superior en totes les facetes i així ho va deixar pal·lès amb el 7-1 en acabar el quart. En l'últim, un parcial de 3.0 donava per finiquitat l'enfrontament. Pau Schnizler amb tres gols va ser el jugador més destacat en tasques ofensives.