La prèvia: contra el Barceloneta sembla missió impossible pel CN Mataró. Foto: R.Gallofré

El Quadis Mataró fa un autèntic partidàs, però perd el quart lloc

Els mataronins empaten amb el Barceloneta a vuit gols.

No tenien un objectiu fàcil: els nois del Quadis Mataró sabien que havien de guanyar al Barceloneta per mantenir el quart lloc, ja que el CN Barcelona tenia un partit plàcid a les Canàries i en cas d'empat o derrota mataronina, els passarien per punts o per gol-avarage. Els de Beto Fernández no van poder guanyar, però van fer un partidàs que els va permetre empatar 8-8 amb el vigent campió. Insuficient per mantenir el quart lloc, però que omple de moral de cara als play-off.

El partit va ser equilibrat en tot moment, amb un Quadis que reaccionava a cada gol dels mariners. En el primer quart, dues vegades van empatar el matx. en el segon, més del mateix: marcava el Barceloneta, empatava el Quadis. I així fins el 4-5 amb el que es va arribar a l'equador.

A la represa, els de Beto Fernández van empatar a sis i van posar-se per primera vegada per davant: 7-6. L'equip ho tenia a la seva mà, més encara quan tot i l'empat visitant tornaven a avançar-se al marcador. Però no es va poder mantenir l'avantatge i finalment els mariners van rescatar l'empat amb el 8-8 final.