Un instant del matx. Foto: CNM

El Quadis Mataró estrena la Divisió d'Honor amb una derrota

Els mataronins perden per la mínima davant el Sant Andreu.

El Quadis Mataró va començar amb un entrebanc la Divisió d'Honor de waterpolo. Després de la brillant classificació per la propera ronda de la LEN Eurocup, els de Beto Fernández van ensopegar contra pronòstic davant el Sant Andreu pre 8-7 en un partit que es va decidir amb un penal en el darrer gol barceloní.

Tot va començar bé pels interessos dels mataronins, que van avançar-se al primer quart i van saber mantenir la porteria a zero. L'alegria duraria poc, perquè acte seguit el Sant Andreu es mostrava més eficaç i amb un 2-1 de parcial empatava el matx fins el 2-2.

A la represa, en un tercer període de bojos el Sant Andreu va desfer la defensa mataronina, una de les senyes d'identitat de l'equip, i va clavar-li cinc gols pels tres del Quadis. Els de Beto Fernández no es van rendir: van ajustar molt bé el darrera i a dalt van ser suficientment precisos per empatar el matx a set gols. De penal, però, els barcelonins aconseguien fer el 8-7 definitiu,