Un partit d'aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

El Quadis Mataró ensopega i diu adéu als play-off

Nova derrota per la mínima davant el Barcelona.

El Quadis Mataró va perdre el segon partit dels quarts de final de Divisió d'Honor i diu adéu als play-off davant del Barcelona. Els de Beto Fernández van tornar a fer un enfrontament molt igualat, però van tornar a perdre per la mínima. El 2-0 del global de l'eliminatòria deixa per tancada la temporada amb els mataronins com a cinquens a la fase regular i amb dret a jugar a Europa la temporada vinent.

El partit va ser molt equilibrat, amb un bon inici del Quadis que va avançar-se al marcador amb un 1-0 que demostrava dues coses: que l'equip estava endollat i que volien construir la victòria des de la defensa, sense donar concessoins. El segon parcial va seguir la mateixa tònica i després d'un gol a cada costat, es va marxar al descans per 2-1.

Els mataronins ho van tenir a la seva mà al tercer període, on van fer dues dianes consecutives i es van arribar a col·locar 4-1. Això obria la porta a una victòria que empatés la sèrie, però abans d'acabar el parcial els visitants van retallar diferències amb dues dianes. En el darrer quart, els de Beto Fernández es van bloquejar en atac i dos gols visitants van consumar la derrota ja definitiva.