Un instant del Partit. Foto: R.Gallofré

El Quadis Mataró encadena una segona victòria

Els de Beto Fernández superen 12-5 el Waterpolo Navarra.

El Quadis Mataró ja suma de tres en tres. Després d'un inici complicat, entre d'altres coses per la preparació per les fases europees, els mataronins no van tirar endavant els partits com haurien volgut. Però si dimecres van superar el Catalunya, dissabte van sumar tres punts més en tombar el Waterpolo Navarra per 12-5. Els de Beto Fernández van ser superiors des d'un primer moment i van deixar sense opció als de Pamplona ja en el primer parcial.

En el primer quart els mataronins van mostrar-se molt sòlids en defensa i van estar encertats en atac: 3-0. Això va donar ales als mataronins, que van ampliar diferències al segon quart fins el 5-0. Tot hauria estat perfecte si no fos perquè els locals van rebre dos gols abans del descans.

A la represa, però, no es va deixar escapar l'opció de sentenciar el matx i es va aconseguir un parcial de 3-0 que obria fins el 8-3 el resultat. Encara hi hauria temps en el tram final per eixamplar la diferència en el marcador fins el 12-5 definitiu.