Un instant del matx. Foto: R. Gallofré

El Quadis Mataró empata amb el Terrassa

Els mataronins sumen el primer punt de la temporada.

El Quadis Mataró no va poder donar-se una alegria després de l'eliminació a la Len Eurocup i va empatar a 7 gols amb el Terrassa. L'empat ja acostuma a ser habitual entre els dos equips quan juguen al Joan Serra. Els mataronins van competir contra tot, van remuntar en el tram final i van aconseguir empatar.

Els egarencs tenen equip i venien a Mataró a pescar després de l'eliminació europea dels mataronins. I semblava que la cosa anava per a aquest camí (1-2) al primer parcial i al Quadis que li costava. Però al segon quart els d'en Beto van dir  que encara que tocats, tenien molt de joc per a oferir i van aconseguir girar el marcador.

El tercer quart va ser desconcertant. Al Quadis no els sortia res en atac i en canvi els visitants pràcticament van clavar tot el que xutaven. Avantatge molt perilllós de dos (5-7) per a entrar al darrer quart. Allà va sortir el Quadis que pressiona les dents i desplega el seu millor joc, tan ofensiu com defensiu, i tirant d'orgull ferit van remuntar un partit que se'ls escapava.