Imatge d'arxiu d'un partit.

El Quadis Mataró destrossa el Sant Andreu amb 21 gols

Els mataronins guanyen d'11 en una piscina sempre complicad.a

El Quadis Mataró sembla haver agafat la directa i dissabte va sumar la tercera victòria de la temporada. Els de Beto Fernández van destrossar al Sant Andreu a la seva piscina per un impressoinant 11-21. Més de vint gols en una piscina sempre complicada. Gran partit general de tot l'equip amb Guimaraes fent cinc gols i ven escudat per Thomas Lucas i Marc Corbalán amb tres cadascú.

El partit va començar amb un gol del Sant Andreu, però va ser un miratge. Els mataronins van reaccionar i van clavar un parcial de 0-3 que capgirava el marcador. La segona diana dels visitants va esperonar encara més al Quadis, que va fer tres gols més i va marxar al final del primer període amb un 3-6 favorable. El partit semblava sentenciat en el segon quart, on els mataronins van fer quatre gols seguits i es col·locaven 3-10. Aquí va reaccionar l'equip local per retallar diferències: 6-10 al descans.

Lluny de baixar el ritme, els mataronins van arrencar amb dos gols més. L'equip estava molt inspirat en atac i això es notava. El Sant Andreu, simplement, no tenia res a fer. Parcial de 2-4 i victòria de 8-14. Els números parlaven per si sols. En el tram final, amb un Sant Andreu que ja va baixar els braços, el Quadis va seguir colpejant amb força, va anotar set gols més i va aconseguir la victòria de la temporada a dia d'avui.