Un instant del partit al Joan Serra. Foto: CNM

El Quadis Mataró arrenca la Copa Catalunya amb una victòria

Els mataornins superen el CN Barcelona per 9-8.

El Quadis Mataró va començar la temporada aquest passat dimarts, dia 4, amb una victòria davant el CN Barcelona per 9-8. Un partit de preparació que serveix per donar moral de cara a una temporada que serà exigent i on hi ha canvis importants a l'equip. Els de Beto Fernández van fer valer el factor piscina i van emportar-se el triomf davant els barcelonins.

Com era d'esperar, el partit va ser molt equilibrat entre dos equips que van competir fins la darrera jornada de la temporada passada pel quart lloc. Així les coses, al primer període es van veure alternatives i un 2-2 al marcador. La tònica va ser la mateixa en el següent, on Yañez i Barbena van veure porteria per equilibrar els gols visitants i deixar el 4-4 al descans.

La defensa es va imposar en el tercer quart i va ofegar els atacs del Barcelona. Això va permetre que enmig de tant d'equilibri, dos gols de Yañez permetessin marxar 6-5 al final del tercer quart. En el darrer període, els mataronins, amb dianes de Corba, Codina i Ramiro, van aconseguir superar els barcelonins i acabar imposant-se per 9-8.

El partit de tornada es disputarà el dijous a les 20h a la Nova Escullera de Barcelona.