-
-

El Quadis Mataró acaba quart la Copa Catalunya

Els mataronins van perdre a semifinals amb el Barceloneta i en el partit pel tercer lloc amb el Sant Andreu.

El Quadis Mataró va acabar la seva participació a la Copa Catalunya amb dues derrotes. Després de superar a doble partit el CN Barcelona, els mataronins van caure a semifinals amb l'Atlètic Barceloneta en un matx on no van tenir opció. En el partit pel tercer i quart lloc, un duel molt igualat amb el Sant Andreu va caure de part dels de Barcelona. D'aquesta manera, els de Beto Fernández acaben quarts a la Copa Catalunya.

Amb els mariners, els mataronins van començar avançant-se al marcador i van col·locar-se 2-1. Tot i aquest bon inici, no es va poder seguir amb la mateixa línia i al segon quart, el Barceloneta va demostrar per què és el millor equip estatal: girada de truita i 3-5 al descans. A la represa, els mariners van posar la directa i van obrir forat fins a deixar un 3-9 gairebé definitiu al marcador. En el darrer quart el Quadis va tornar a veure porteria, però ja no va poder fer res per evitar la derrota per 5-13.

En el partit pel tercer i quart lloc, el Quadis va acabar caient per un ajustat 9-10 amb el Sant Andreu, un equip que sembla ha donat un pas al davant aquesta temporada.