El Quadis Mataró tenia una oportunitat d'or en el seu partit davant el Sabadell. S'enfrontaven tercer i quart, però els mataronins veuen com els vallesans se'ls hi escapen una miqueta més després d'un ajustat 10-8 que va demostrar la igualtat dels dos conjunts però que va caure de part dels locals. 

El matx va començar molt bé pels interessos d'un Quadis que va sortir a per totes i va sorprendre els vallesans en el primer període. El 1-3, a més, només era un avís: els mataronins van desplegar el seu millor joc i van obrir forat fins l'1-5 al segon període. Els de Beto Fernández van rebre dos gols abans del descans i tot es va complicar al tercer període, on els locals van capgirar el marcador.

Van ser minuts complicats pels mataronins, que van veure com amb un parcial durísism de 4-0 es quedaven 7-5 per sota un enfrontament que havien dominat amb claredat. Al darrer període, el Quadis va provar-ho però la diferència es va obrir a tres gols i això va ser definitiu. Finalment només es va poder ajustar el matx fins el 10-8.