-
-

Derrota del Quadis Mataró davant el Sabadell

Els mataronins no van poder superar el rival, tercer.

El Quadis Mataró tenia una oportunitat d'or en el seu partit davant el Sabadell. S'enfrontaven tercer i quart, però els mataronins veuen com els vallesans se'ls hi escapen una miqueta més després d'un ajustat 10-8 que va demostrar la igualtat dels dos conjunts però que va caure de part dels locals.

El matx va començar molt bé pels interessos d'un Quadis que va sortir a per totes i va sorprendre els vallesans en el primer període. El 1-3, a més, només era un avís: els mataronins van desplegar el seu millor joc i van obrir forat fins l'1-5 al segon període. Els de Beto Fernández van rebre dos gols abans del descans i tot es va complicar al tercer període, on els locals van capgirar el marcador.

Van ser minuts complicats pels mataronins, que van veure com amb un parcial durísism de 4-0 es quedaven 7-5 per sota un enfrontament que havien dominat amb claredat. Al darrer període, el Quadis va provar-ho però la diferència es va obrir a tres gols i això va ser definitiu. Finalment només es va poder ajustar el matx fins el 10-8.