-
-

Còmoda victòria del Quadis Mataró

Els de Beto Fernández superen clarament el Molins de Rei.

El Quadis Mataró va tornar al camí de la victòria i va superar dissabte al Molins de Rei, un equip de la zona baixa de la classificació. Els mataronins, que no poden badar si volen mantenir el quart lloc, van superar al seu contrincant en la jornada 17 per un clar 15-3 que els manté entre els primers de la Divisió d'Honor.

El partit va posar-se molt de cara durant els primers compassos, on en el Joan Serra el Quadis es va fer fort i va marar al descans amb el 6-2. Si la diferència ja era important a la mitja part, més va anar creixent en un gran segon temps que els permet mantenir a ratlla els seus perseguidors. Van destacar en tasques ofensives tant Veich com Yañez, que van anotar quatre gols cadascun.

Els mataronins li treuen sis punts a Sant Andreu i Mediterrani que, això sí, tenen un partit menys ja que aquesta jornada es disputa en dues tandes de dies.