La Sirena Mataró va ensopegar en la seva visita a Sant Andreu en la que és un avís a navegants i la segona derrota en cinc jornades de lliga. Les mataronines han canviat peces importants dins la plantilla i necessiten temps per acoblar-se, però mentrestant veuen com la lluita pel segon lloc s'allunya per primer cop en molt de temps amb el 7-5 que van encaixar a Barcelona.

El partit es preveia dur i equilibrat com ha de ser entre dos equips de primer nivell. Les mataronines van avançar-se dues vegades al marcador, però les quadribarrades van capgirar-ho tot abans del primer descans: 3-2. A la represa, la Sirena va empatar el matx i va tancar i barrar la seva porteria, deixant el 3-3 a la mitja part.

A la represa el partit es va trencar. Un gran tercer període de les locals va sorprendre a les sirenes. El parcial de 3-1 posava molt coll amunt el matx (7-4) amb un gol a l'inici del un darrer període on les de Barcelona van jugar molt concentrades en defensa, impedint que les mataronines capgiressin la situació. Les Florin Bonca van anotar una sola diana i van acabar perdent el segon partit en només cinc jornades.