Plantilla del primer equip de Waterpolo CN Mataró Quadis temporada 2016-2017

Al Quadis se li escapen els punts en els últims instants

Els mataronins perden 8-6 amb el Real Canoe.

El Quadis Mataró no va poder sumar una victòria amb la que comptava per intentar fer ple de triomfs en aquest tram final de temporada. Els de Beto Fernández van ensopegar amb el Real Canoe per 8-6 un partit equilibrat que van veure que se li escapava en el tram final d'enfrontament. L'equip buscarà ara tancar la temporada regular amb victòries per intentar assolir el quart lloc de manera definitiva.

El partit va estar en mans dels mataronins en la primera meitat. Una defensa molt sòlida en una piscina complicada per la pressió del públic va permetre deixar sense gols als de Madrid. Una diana del Quadis deixava el primer avantatge (0-1) al marcador. A la represa la tònica va ser la mateixa. El Real Canoe va empatar, però els mataronins no van deixar escletxes i en dues jugades van aconseguir desfer la igualada i col·locar un 1-3 que deixava bones sensacions.

Al tercer període, però, el millor Real Canoe va aparèixer amb dues dianes consecutives per empatar el matx. La reacció mataronina no va tardar en aparèixer i el quart gol dels visitants el tornava a posar per davant. Els locals empataven de nou, però abans del descans arribava el 4-5. En el tram final els mataronins van desfer-se. El 4-6 semblava sentenciar el matx, però llavors el Real Canoe va treure tot el geni possible, va aprofitar jugades de superioritat i va clavar un parcial de 4-0 que deixava sense opcions als mataronins.