-
-

Victòria necessària de l'UC LG Mataró

L'equip surt de l'últim lloc de la classificació.

Tres punts molt valuosos va sumar dissabte l’UEC LG Mataró de volei a la primera divisió estatal femenina de voleibol. L’equip de Castelló, que arribava a Mataró com a cinquè classificat, es va veure sorprès per les mataronines que van fer el millor partit de la temporada.

Les jugadores d’Agustín Correa van fer un bon partit i des del començament del primer set, el joc es va veure molt més fluid que en altres ocasions. El Mataró va anar per davant tota l’estona en el marcador i només cap a finals del set, l’equip visitant va poder retallar distàncies. Aquesta vegada, però, les mataronines van estar molt encertades en els punts decisius. El segon set va ser pràcticament igual que el primer, el Mataró per davant i l’Illa Grau que poc a poc anava retallant la diferència en el marcador, fins a posar-se davant amb un perillós 20-22, altre cop, un final molt igualat, que les locals van jugar molt bé i sense les errades no forçades que masses vegades estant sent determinants durant la competició. Al final 25-23 per les locals que va deixar molt tocat a l’equip visitant.

En el tercer set, el Mataró, ràpidament, va agafar una gran avantatge que va ser determinant per evitar la reacció de l’Illa Grau. El set, que no va tenir massa història, va acabar amb un 25-17, que donava la primera victòria de 3 punts de la temporada a l’UEC LG Mataró, un equip que necessitava els punts i la victòria per sortir de la darrera posició i sobretot per trencar la mala ratxa de resultats.

L’equip, un cop fora de la última plaça i a un sol punt de sortir de les posicions de descens, encara les properes jornades amb optimisme, tot i que el proper partit és a la pista del CV Vall d’Hebron, el primer classificat i un rival molt dur.