Futsal. Foto: R.Gallofré

Victòria important del Futsal Aliança davant un rival directe

Els mataronins segueixen a la zona alta.

El sènior A del Futsal Aliança Mataró va guanyar 2-7 a la pista del Vacarisses, un rival directe de la zona alta i ja suma tres victòries seguides des de que va agafar l’equip Albert Sabaté. Després d’aquest triomf els nostres són segons a la classificació amb 37 punts, els mateixos que el líder, el Canet que té un partint menys i un més que el Lliçà d’Amunt que és tercer amb 36 punts. La Fundació Grama és quart amb 34 i el Vacarisses cinquè amb 33 punts.

Els mataronins van sortir endollats i al minut 15’ de partit ha guanyaven 0.3 gràcies als gols d’Oriol, Azhar i Alex Medina. Abans del descans els locals van fer l’1 a 3 amb el que s’arribaria al descans. Però a la represa els vermells van tornar a prémer l’accelerador i amb un parcial de 0-4 van encarrilar la victòria, van marcar Oriol, Marc Caballeria (2) i Carlos Villarin. Ja a les acaballes els de casa van fer el definitiu 2 a 7.

Esmentar que aquesta setmana va debutar amb el primer equip un altre juvenil del club, el porter Adrià Lara que va deixar a zero la porteria durant l’estoneta que va jugar. Aquesta setmana el conjunt mataroní juga dissabte a casa a les 19 hores davant el Sant Joan de Vilassar, un dels equips de la zona baixa que s’està jugant la permanència a la categoria.