Mataró torna a acollir diversos partits destacats aquest cap de setmana. Si es vol gaudir d'una bona jornada esportiva en tota la seva varietat, aquí teniu on i quan es disputen.

Partits de dissabte

[Handbol]  Joventut Mataró - Sant Quirze. Teresa Maria Roca a les 18h. Partit vital pels mataronins, que es troben molt a prop del descens i necessiten sumar alguna victòria per trencar la mala ratxa de resultats.

[Vòlei] UEC LG Mataró - L'Illa Grau. A les 19.45h al Pavelló Euskadi. Les noies del CV Mataró necessiten guanyar perquè la temporada està sent dura i cal sortir de l'últim lloc de la classificació.

[Bàsquet] Mataró Parc Boet - Tarragona. A les 20h a l'Eusebi Millan. El Mataró Parc Boet buscarà trencar la ratxa de derrotes amb una victòria que li permeti tornar a mirar cap amunt després del bon inici de temporada.

[Handbol] Joventut Mataró - Sant Quirze. Teresa Maria Roca a les 20.15h. Les noies de Divisió de Plata buscaran guanyar després de l'ensopegada la setmana passada per mantenir-se a la zona tranquil·la de la classificació.