-
-

Més de 700 participants al Triatló Ciutat de Mataró

També es va fer el campionat d'Espanya de mitja distància.

Més de 700 triatletes van prendre part a la cita del Triatló Ciutat de Mataró. Entre ells, el vencedor absolut de la prova, Genís Grau, que va fer un temps de 55:19. En categoria femenina Anna Flaqué, amb un 1:04:30 va ser la vencedora.

Guille Cortijo va ser el millor atleta del Centre entrant en la 27a posició, més enrera Jordi Fernàndez va entrar en a 34a posició, l'Ivan Roca i l'Oriol Gili van ser el 50è i el 53è respectivament. L'etern Toni Noéva competir en la prova Open guanyant, com ja és un hàbit, la seva categoria de més 70 anys. L'equip femení, tot i els problemes que van tenir, va acabar en sisena posició, mentre que els nois van ser novens.

D'altra banda, també es va disputar a Guadalajara el CAmpionat d'Espanya de mitja distància, puntuable pel rànking de clubs. Destacar que el millor triatleta masculí va ser en Quim iturralde i en noies la Clàudia Luna. Per equips les noies van aconseguir en una destacada 5a posició i els nois en la 14a