Fotografia d'arxiu.

L'Iluro HC perd a casa amb el Pedralbes

Les noies empaten el seu partit.

Aquest passat cap de setmana l'Iluro HC va perdre en el seu partit de la 13ª jornada de lliga jugat al Municipal de Mataró davant del Pedralbes HC per 1 gol a 3. Els mataronins van treballar força bé el joc i van tenir ocasions de gol però només una concretada per en Roger Carbonell va acabar al fons de la porteria. El Can Salas va aprofitar a la perfecció un dels seus punts forts, els penals corner, els 3 gols seus van sorgir d’aquest tipus de jugades.

El proper partit dels taronges serà aquest proper dissabte a les 15:30 hores al camp del Egara 1935. Serà l’últim partit d’aquesta primera fase i serà un partit de molta importància ja que podria ser que el rival també jugués la segona fase contra els nois de Pablo Sainz, i cal tenir en compte que els resultats i punts de la primera fase s’arrosseguen a la segona.

Empat del femení

Pel què fa el Sènior femení, va jugar al camp del Línia 22 HC i el resultat va ser de 1 a 1. Les noies d’Arseni Sañé es van trobar un equip molt veterà i experimentat al davant que va sortir pressionant molt des de l’inici de partit. Un contraatac molt ben definit de les visitants va produir el 0 a 1 abans d’acabar el primer quart. Al tercer quart, l’equip local va aconseguir empatar però el control del joc i les ocasions ja eren a favor de les nostres noies, però el marcador ja no es va moure de l’empat a 1.