Gàlia Dvorak va participar al competit ITTF World Tour Platinum Open d’Alemanya que es va celebrar durant la setmana passada. La jugadora mataronina era una dels tres únics representants d’Espanya a la cita, juntament amb Álvaro Robles i Maria Xiao. Una cita complicada, com ella mateixa va explicar en xarxes socials, on va caure eliminada a la fase de grup de la prova individual davant contrincants de molta entitat.

Dvorak també va participar en la prova de dobles amb la pròpia Xiao, amb qui van perdre a la primera ronda d’aquesta categoria davant les coreanes Choi-Lee en un matx molt igualat que va acabar per 2-3 a favor de les asiàtiques. D’aquesta manera, la jugadora mataronina va dir adéu sense poder avançar en cap de les dues proves que va participar.

El Quadis masculí juga a Badalona
El Quadis masculí, que es troba a la Divisió d’Honor, no va jugar el cap de setmana passat (el partit de l’Olot es preveu pel dia 3 de desembre) i es prepara per visitar el Badalona el proper dissabte, dia 18. és un rival directe amb qui empaten al tercer lloc.