Futsal futbol sala. Foto: R.Gallofré

Empat del Futsal Aliança Mataró que no satisfà ningú

Els mataronins acaben 3-3 amb un rival directe.

Diumenge passat el Futsal Aliança Mataró va empatar a casa 3-3 davant el FS Cerdanyola, un rival directe per la permanència. Els mataronins no van fer un bon partit i fins i tot van donar mostres de cansament, però tot i haver de remuntar un 1 a 3 en contra, els vermells van gaudir d’ocasions en els darrers instants per emportar-se els tres punts. Al final un punt davant un rival directe que sap a poc i que no allunya del tot als mataronins de la zona baixa.

Els visitants es van avançar primer, però els mataronins van reaccionar i van fer la igualada pocs minuts després. Tot i l’empat, els mataronins van fer una primera part força fluixa i el Cerdanyola va aprofitar un errada local per fer l’ 1 a 2, obra de l’ex jugador del club Miguel Angel Rodríguez. I abans del descans el partit encara es va posar més coll amunt quan va arribar l’ 1 a 3 amb el que es va arribar al descans.

A la represa els mataronins es van fer amb el domini de la pilota i van generar una infinitat d’ocasions de gol, però va mancar encert de cara a porteria davant un Cerdanyola que es defensava com podia. A manca de cinc minuts pel final l’Aliança va sortir a jugar de cinc i ben aviat Pol Novo va retallar diferències després d’una bona passada en diagonal d’Alex del Barco. I a falta de dos minuts el mateix Pol Novo feia l’empat després d’una assistència d’Eric Izquierdo. Els vermells havien fet el més complicat, però van continuar jugant de cinc per buscar els tres punts,  però tot i tenir diverses ocasions de gol, la més clara de Carlos Villarin sota la botzina, el marcador no es va moure i va haver repartiment de punts.

Ara aquesta setmana l’equip torna a jugar a casa davant el Dènia, un equip situat a la part baixa de la taula i que és un altre rival directe per la permanència.