-
-

Els dos equips del CV Mataró segueixen sumant

Molt mal començament de partit del CV Mataró femenñi que el Mistral va aprofitar per avançar-se amb un contundent 12 a 2. A partir d’aquí les mataronines van millorar lleugerament el joc però van ser incapaces de reconduir el set que va acabar amb un clar 25-19 per les barcelonines.

Els canvis introduïts a l’alineació del segon set van funcionar molt bé i el Mataró va sortir a la pista amb una altra cara. De seguida es va veure que l’equip volia tornar al nivell de joc de les darreres setmanes i el Frederic Mistral no podia fer res per evitar-ho. La millora en recepció i sobretot en concentració va permetre a les visitants guanyar el segon set amb molta comoditat, 12-25.

El tercer set va ser calcat a l’anterior, un Mataró sense pràcticament errors i l’equip local que no podia fer res per superar el joc visitant, 13-25. El quart set va ser el més igualat, es va arribar al tram decisiu amb un empat a 18 en el marcador. A partir d’aquest moment, el major atac de les mataronines va ser la clau per acabar remuntant un partit que havia començat molt malament, al final 19-25 i l’u a tres que pujava al marcador i que donava la segona victòria en dos partits del Mataró a la fase d’ascens.

El masculí perd però rescata un punt

Mal començament de partit per l’equip masculí del CV Mataró, que els visitants van aprofitar per guanyar el primer set amb relativa comoditat per 16 a 25.El segon set va ser molt més igualat però el major encert del Monjos en el tram final del set va permetre als visitants un 23-25 que posava el 0-2 en el marcador.

En el tercer set, també molt igualat, l’aportació d’alguns jugadors de la banqueta va donar aire als locals que poc a poc van a anar millorant el seu joc. Un final de set molt igualat i amb opcions pels dos equips es va acabar decidint amb un 28-26 que donava esperances als locals i que evitava un contundent 0-3. El quart set va ser molt similar, molta igualtat però el Mataró més encertat en els punts decisius, al final 25 -23 i l’empat a sos que pujava al marcador i d’aquesta manera, els nois que entrena Míriam Esqué s’asseguraven 1 punt.

El cinquè set va ser similar, molta igualtat i al final dues decisions força polèmiques de l’àrbitre van decantar el partit a favor dels visitants per un ajustat 13-15.Amb aquest nou punt aconseguit el Mataró continua fora dels llocs de descens i toca seguir treballant en una competició que es preveu molt igualada fins les darreres jornades i on l’important és anar sumant punts cada jornada.