El Quadis Mataró de tennis taula es va quedar a les portes d’aconseguir tornar a la Superdivisió masculina una temporada després del descens. L’equip mataroní, ple de joves però amb ambició i qualitat, va fer un segon tram de temporada espectacular que li va permetre entrar entre els tres primers de la fase regular, lloc per fer el play-off d’ascens. L’equip sabia que no seria fàcil però es va quedar a només una victòria d’aconseguir-ho.

Els mataronins van sortir a per totes i en un maratonià enfrontament de fins a quatre hores, van imposar-se al Cambados per 4-3. L’equip començava amb bon peu la primera jornada de la fase d’ascens disputada a València. El segon partit va ser clau per a les seves aspiracions: els mataornins van tombar el Collado per 4-2 malgrat el cansanci acumulat de la jornada anterior, i només faltava tombar el Mediterráneo València per intentar ascendir.

Allà, els mataronins van estar ben a prop d’aconseguir-ho. Primer equilibrant el partit amb el 1-1 que continuaria amb el 2-2 després de quatre enfrontaments. Però en el tram decisiu, la qualitat dels jugadors valencians, un conjunt que està format per una gran quantitat de fitxatges, va acabar per decantar la balança a favor dels amfitrions de les fases per un 4-2 que seria definitiu.

La temporada, en tot cas, ha estat un èxit ja que l’equip del Quadis Mataró està conformat íntegrament per gent de la casa: Xavier Peral, Yordi Jason Ramos, Sergi Grau i Toni Prados, que voldran buscar l’ascens el proper curs.