Futsal. Foto: R.Gallofré

El Futsal Aliança Mataró no baixa pistonada

Els vermells guanyen 1-3 el Sant Cugat.

El Futsal Aliança Mataró no perd pistonada. Els mataronins són conscients que no poden perdre si volen ascendir de categoria, i això passa per guanyar-ho tot ja que el Canet es troba just per darrera dos punts per sota i en ratxa: cinc victòries seguides dels canetencs. Els vermells van empatar fa un parell de jornades i no tenen marge d'error, per això surten a per totes a cada partit. Dissabte van superar per 1-3 el Sant Cugat i segueixen a dalt amb 62 punts mentre van arrencant dies del calendari.

El partit es va complicar als tres minuts amb el gol dels vallesans. La resposta va ser immediata de part dels d'Albert Sabaté, que van empatar acte seguit gràcies a una diana de Miguel Ángel Rodríguez. El matx va estar equilibrat, amb opcions però sense gols, durant la resta d'enfrontament fins que a pocs minuts pel final el capità Abdyck Gómez va trencar la igualada amb el 1-2. Acte seguit, Novo feia el tercer i deixava sense opcions de remuntar al Sant Cugat per sumar tres punts vitals.