-
-

El CV Mataró femení inicia amb bon peu la fase d'ascens

El masculí també guanya en la segona fase.

Important i clara victòria de l’equip femení del CV Mataró, que comença la fase d’ascens amb un molt bon partit i amb un marcador clarament favorable.L’Hospitalet, segon de la primera fase al grup B, no va tenir cap opció davant un Mataró que va sacar molt bé durant tot el partit i que a la xarxa superava amb relativa facilitat el bloqueig de les visitants.

El primer set va ser el més igualat, tot i que, amb el Mataró per davant en el marcador. Els punts importants van ser sempre per les locals que van continuar amb el bon joc que ja havien mostrat al final de la primera fase davant de l’Olot. Al final 25-22.El segon set va ser molt similar a l’anterior, les locals sempre per davant en el marcador i dominant el joc a la xarxa gràcies a un bon servei que, una vegada i una altra,  eliminava moltes de les opcions d’atac de l’Hospitalet. 25-19 i el 2 a 0 que pujava en el marcador.

En el tercer set, les locals van seguir amb el mateix ritme i molt còmodes a la pista mentre que les jugadores de l’Hospitalet van sortir molt desanimades. Només el desencert de les mataronines en els punts finals va permetre a les visitants maquillar lleugerament el resultat, que va acabar amb 25-16.Amb aquesta victòria, l’equip femení comença la fase d’ascens amb molt bones sensacions i confirma que si no baixa el nivell és un clar aspirant a pujar de categoria.

Gran victòria de l'equip masculí

Els dos primers sets van anar molt bé pels nois de Míriam Esqué. En el primer la igualtat en el marcador va ser la tònica fins al 19 iguals, a partir d’aquest moment els visitants van augmentar la intensitat i amb un parcial de 0 a 6 van anotar-se el primer set per 19-25.

En el segon els mataronins ràpidament es van avançar al marcador i amb relativa comoditat van guanyar el set per 18-25.En el tercer i el quart set els locals van millorar força i el joc del Mataró va afluixar lleugerament, desfent l’oportunitat d’un 0-3, fet que el Manresa va aprofitar per posar l’empat a 2. El cinquè i definitiu set va ser dominat pel Mataró que sempre va anar per davant en el marcador, al final 10-15 i dos punts pels visitants que comencen la fase de permanència amb una victòria fora de casa.