-
-

Dolorosa derrota del CV Mataró

Les noies van guanyar de manera ajustada al Sant Just.

El partit va començar bé, pels nois que entrena la Míriam Esqué, en un ajustat primer set els mataronins es van imposar per 24 a 26. Tot i això, el final del primer set ja feia veure que les coses no anaven del tot bé.

En el segon i el tercer set, els errors, la manca de comunicació i la poca efectivitat en atac del Mataró, van permetre al Granollers, guanyar amb claredat els dos parcials per uns contundents 25-13 i 25-12.

La minsa reacció visitant del quart set no va ser suficient i el partit es va acabar amb el 3 a 1 final i males sensacions de l’equip visitant. El Mataró, amb 3 derrotes en 4 partits, està acusant excessivament la baixa en recepció de Dani Nevado, i les absències d’altres jugadors importants que per diferents motius no han pogut ajudar l’equip en moments importants.

Diumenge, després de la presentació de tots els equips de l’entitat, l’equip rebrà l’Arenys, en el derbi mataroní que enfronta dos conjunts amb dinàmiques molt diferents, l’ Arenys encara no ha perdut cap partit.

Victòria ajustada del femení

Partit amb dues cares de l’equip femení, que va guanyar amb comoditat els 2 primers sets i que amb excessiva relaxació a partir del tercer set va veure com, amb dos igualats parcials, el Sant Just empatava a el partit i posava les coses molt complicades.

En els dos primers sets la construcció ofensiva del Mataró, va ser molt superior a la defensa del Sant Just. El bon nivell del servei permetia una vegada i una altra jugar amb pilotes lliures la majoria d’accions i amb superioritat a la xarxa.. La relaxació i la baixada física a partir del tercer set, van permetre a les visitants arribar a finals molt igualats que les dues vegades es van decidir a favor del Sant Just.

En el cinquè set, la igualtat va ser la tònica dominant i les mataronines van haver de salvar dues pilotes de partit en contra abans d’acabar guanyant per un ajustat 18-16. Dues hores i mitja de partit que s’acabaven decidint a favor de les locals, que van acabar el partit jugant molt pitjor que com l’havien començat.