-
-

Derrota dolorosa de l'UEC LG Mataró

Els nois tampoc van poder guanyar.

Mal partit de l’equip femení del Club Voleibol Mataró a la primera divisió estatal. La derrota per 0 a 3 davant un rival directe de la zona baixa, com és el Lleida, deixa tocat a un equip que venia de guanyar el seu primer partit a Saragossa.Des del primer moment del set inicial, ja es va veure que les locals jugaven excessivament pressionades, els errors constants i la manca de precisió de les mataronines van ser la tònica dels dos primers sets que les visitants es van endur per 20-25 i 18-25 respectivament.

En el tercer set, les jugadores del Mataró van millorar sensiblement el joc. El set va ser molt igualat des del principi fins al final. Amb empat a 25 en el marcador les mataronines van cometre novament dues errades que les van condemnar a una altra derrota. La propera jornada l’equip viatge a Gran Canaria per enfrontar-se a l’IBSA Las Palmas, un equip de la zona mitja de la taula i filial d’un dels millors equips de la Superlliga espanyola de Voleibol. El desplaçament per jugar contra l’equip canari és difícil i no només a nivell esportiu sinó evidentment també a nivell econòmic, es tracta d’una despesa molt important per un club jove i modest com és el Club Voleibol Mataró.

El masculí perd amb el líder

L’equip masculí va perdre amb claredat davant del Torredembarra, líder sòlid de la primera divisió catalana. El CV Mataró amb forces baixes, no va plantar cara en cap moment i els locals van poder jugar plàcidament i construir els seus atacs amb comoditat. Amb aquesta nova derrota, el Mataró segueix a la meitat de la taula. El proper dissabte, a les 19:30 hores a l’Euskadi, els nois que entrena Míriam Esqué reben el Terrassa, últim classificat de la categoria i l’únic equip que encara no ha guanyat cap partit.