Un partit del CV Mataró.

Derrota del CV Mataró masculí

Les noies segueixen en ratxa.

Nova derrota per 3 a 2 de l’equip masculí, que segueix sumant en tots els partits, fet que serà clau per la permanència en una lliga marcada per la màxima igualtat entre la majoria d’equips participants.Tot i avançar-se dues vegades, els jugadors que entrena Míriam Esqué no van poder fer res per evitar l’empat dels lleidatans que forçaven el cinquè i definitiu set.

Un set que, com la resta del partit, va ser molt igualat i on els mataronins van tenir les seves opcions que no van poder tancar. Al final de set, que va ser molt ajustat, un punt de fortuna dels locals va fer que aquests guanyessin per 15 a 13.

Tot i la derrota el Mataró torna a sumar un punt i ocupa la 3a posició i continua fora dels llocs de descens. La propera setmana la competició masculina no té jornada i els nois no juguen fins el 25 o 26 de febrer a Granollers, un equip amb el que la igualtat també sembla força assegurada.

L’equip femení continua llançat i torna a guanyar amb solvència

Nova victòria de l’equip femení, que tot i no fer un dels millors partits va guanyar amb relativa comoditat al Vilafranca i suma la tercera victòria en tres jornades de la fase d’ascens.

En el primer set ja es va veure que les mataronines tot i no estar del tot encertades en la construcció del joc ofensiu, no tenien cap intenció de deixar escapar ni un sol punt. El Vilafranca molt ben col·locat en defensa no va posar les coses fàcils en cap fase del joc, però a la xarxa la superioritat del Mataró era força clara. El set que va ser força igualat es va decidir en els trams finals per un major encert de les locals i per l’efectivitat al servei.

El segon set va ser el mes desigualat, les locals van prendre la iniciativa des del començament i les jugadores del Vilafranca no podien aturar els atacs de les mataronines que una vegada i una altra superaven el bloqueig, al final 25-13.

En el tercer set, el Mataró va sortir amb un alineació molt diferent i amb la direcció del joc en mans de la jugadora cadet Alba Madueño que, amb nomes 15 anys, està ajudant al primer equip degut a les moltes baixes de les col·locadores que té l’equip de David Casas. Al final 25-20 per les locals, amb bona actuació de totes les integrants i una nova victòria que posa l’equip en una situació immillorable i demostrant novament que en els equips de la base hi ha jugadores que poden reforçar el primer equip.

A partir de la propera jornada, els rivals en teoria haurien de complicar més les coses ja que el Mataró s’enfrontarà ja contra els altres equips favorits per  l’ascens. Dissabte visita a Olot on el mataró va perdre clarament a la primera fase.