El viatge a Gran Canària per jugar a la pista de l’IBSA Las Palmas era tot un repte esportiu i social per l’entitat. A nivell esportiu, L'UEC LG Mataró va demostrar que encara està lluny per poder lluitar amb aquells clubs que estan més que consolidats a la competició. Les noies que entrena Agustín Correa van plantar cara en algunes fases del partit i fins i tot van poder guanyar un set, però la superioritat del rival es va fer evident en les fases més importants de l’encontre.

Amb aquesta nova derrota, el Mataró continua com a cuer de la classificació, amb només una victòria i cinc derrotes.En el proper partit, les mataronines rebran a casa a l’Illa Grau de Castelló, un equip de la meitat de la classificació que de ben segur, complicarà molt les coses a l’equip maresmenc, que necessita treure un resultat positiu per escalar posicions a la taula.

Victòria del masculí

L’equip masculí va guanyar per un ajustat 3 a 2, després d’avançar-se amb comoditat per 2 sets a 0. Els nois van guanyar un partit que va tenir 3 fases ben diferenciades. En el primer set els mataronins van guanyar un parcial molt igualat gràcies al major encert en els punts decisius, el segon set va ser dominat pels locals amb molta claredat, cosa que els va pemetre posar nun 2 a 0 al marcador.

El tercer i quart set van ser, altre cop molt igualats, i els errors i encerts d’un i altre equip en els punts finals va fer que el Terrassa empatés un partit que tenia molt difícil, en acabar el segon set.En el desempat els mataronins van avançar-se ràpidament en el marcador i ja no van deixar escapar la victòria.Amb aquests dos punts l’equip ha finalitzat la 1a volta de la 1a fase a la meitat de la classificació, amb tres victòries i tres derrotes.