Bon partit dels catalans a Mataró. Foto: FCF
Notícies relacionades

Catalunya de futbol sala guanya a Hongria en un amistós a Mataró

La selecció tomba 4-3 amb un equip que va competir a la darrera Eurocopa.

Catalunya va plantar cara a Hongria, una de les seleccions presents a l'últim Europeu, en l'amistós que van disputar dimarts a la nit al Teresa Maria Roca. Abans de donar les alineacions del partit, el president de la LCFS, juntament amb el directiu responsable de les seleccions catalanes, Ramon Marcial, en nom de la Federació Catalana de Futbol, han volgut retre un homenatge al jugador, Rubén González, per la seva trajectòria com a jugador de la selecció catalana, una vegada ha anunciat la seva retirada de les pistes.

Els primers compassos del partit han estat de domini català on un joc molt vertical i combinatiu convertia les possessions en ocasions de gol. La selecció d’Hongria, per la seva banda, intentava defensar a les immediacions de la seva porteria, les accions catalanes.  Però va ser en una jugada col·lectiva de córner on el Dani Salgado s’anticipava al seu marcador hongarès per rematar de cap, dins de l’àrea, i enviar l’esfèrica al fons de la xarxa, obrint el marcador per Catalunya.

A partir del gol la rotació de jugadors per part d’ambdues seleccions es va anar succeint, tot i que aquest fet no va fer baixar el ritme del partit. Amb Hongria al contracop, i Catalunya a les jugades d’estratègia, les ocasions van anar passant en ambdues porteries sense arribar a fructificar fins que a dos minuts pel descans, Albert segura ampliava la diferència.

Els catalans van arribar a dominar per 3-0 a la selecció que dirigeix Sito Rivera

A la segona part, Hongria ho provava amb la figura del porter-jugador per intentar escurçar el marcador. Però, en el segon minut de la represa, una contra catalana la transformava, de nou, Albert Segura. Els hongaresos ho han continuat intentant amb la mateixa disposició tàctica, i, finalment, Dróth obria el marcador per la seva selecció. Pocs minuts després, Catalunya feia pujar el quart gol. A partir d’aquest moment, Hongria pujava les seves línies defensives i intentavat posar una marxa més per intentar treure la pilota als catalans.

Els visitants, mica en mica, igualaven el control del partit fent d’aquest una anada i tornada vistós pel públic assistent. En aquesta anada i tornada, qui n’ha tret profit va ser, de nou, el jugador hongarès Dróth Zoltán que, en qüestió de 7 minuts, aconseguia fer pujar dos gols més per Hongria.