-
-

Albert Ramos, clau amb Espanya a la Copa Davis

Va debutar amb victòria com a número 1 de l'equip i va guanyar el punt decisiu.

Albert Ramos va ser peça clau en la primera ronda de la Copa Davis, on Espanya es va enfrontar a la Gran Bretanya. Victòria de l'equip estatal gràcies al tenista mataroní, que va obrir el marcador com a número 1 de l'equip i va sumar el punt decisiu en el matx de diumenge. Un cap de setmana per sumar al seu historial.

El tenista mataroní va enfrontar-se en el primer partit entre els dos combinats a Liam Broady, i allà Ramos va ser letal. Va emportar-se el partit per 6-3/6-4/7-6 (8) en dues hores i 34 minuts de partit. Això donava tranquil·litat a Espanya de cara al que havia de venir després. Això sí, no va ser fàcil: en el segon partit, els britànics van empatar 1-1.

En dobles, Espanya es va posar 2-1 i Ramos va aconseguir diumenge el 3-1 definitiu. El jugador de la capital del Maresme havia de superar a Cameron Norrie, 114 del món que havia sorprès el dia abans a Bautista. Però Ramos, actual 21 del rànquing ATP, no es va deixar sorprendre i va guanyar en un partit equilibrat per 7-6/2-6/7-6/6-2 en un matx que va durar tres hores i 43 minuts.