L’entrenador del Platges de Mataró, Adrià Castejón, té clara quina pot ser la primera conseqüència del nou derbi mataroní a Copa Catalunya. El Mataró Parc Dori Dori (AE Boet) ha aconseguit l’ascens a la categoria aquesta temporada, però el tècnic del seu rival ciutadà creu que s’estrenaran a la Copa Catalunya amb les idees molt clares i marcant múscul econòmic. “Han fitxat un entrenador de prestigi -Jordi Vizcaíno- i tenen més pressupost que nosaltres.”  Castejón afegeix que els dos clubs han coincidit a l’hora de trucar a algunes jugadores per sondejar reforços i que, segurament, “algunes d’elles s’acabaran decidint per jugar al Boet.”

Objectiu 17/18: Lliga Femenina 2
De totes maneres, l’entrenador del Platges de Mataró es mostra convençut que tindran la capacitat per “millorar la nostra plantilla amb l’arribada d’alguns retocs”. 

Al Platges són conscients que, aquesta temporada, l’equip ha lluitat l’ascens fins al final però que, probablement, encara no tenia el punt de madures necessària per imposar-se a rivals de més entitat i jerarquia. El tècnic dels mataronins remarca, en aquest sentit, que “totes les nostres jugadores disputaven la final a 4 per primera vegada.” De totes maneres, no s’ho pensa dues vegades a l’hora de fixar l’objectiu de cara la temporada que ve: “Lluitarem per aconseguir l’ascens a la Lliga Femenina 2.” El Platges vol aspirar als màxims objectius.