La prova de Rio.

Chuso Garcia Bragado s'acomiada dels Jocs Olímpics amb un meritori vintè lloc

El veterà atleta del CA Laietània competia als seus setens JJOO. Va ser l'únic espanyol en acabar.

Chuso Garcia Bragado diu adéu als Jocs Olímpics amb el cap ben alt. El veterà atleta que competeix actualment amb el CA Laietània va ser rebut amb tots els honors quan va arribar a la Villa Olímpica de part de tota l'expedició espanyola que li va fer un passadís i el va aplaudir enèrgicament durant força estona. No era per menys: des de 1992, Garcia Bragado no ha fallat a cap cita olímpica. Set en total, una vida dedicada a la marxa que es va tancar definitivament a Rio 2016 amb la prova dels 50km.

Allà, Garcia Bragado sabia que no tenia opcions de guanyar (va fer broma a Mataró dient que li agradaria prometre una medalla però que a la seva edat ja era complicat) però va competir com sempre: al màxim. El resultat va ser entrar en la posició número 20 amb un temps de 3h 54 minuts i 29 segons, a poc més de 13 minuts del campió de la prova. Chuso Garcia Bragado va ser a més l'únic espanyol dels tres participants que va poder acabar la prova.