Conscienciar la població de la tasca del Club FEM i de totes les entitats de la ciutat i la comarca que es dediquen a promoure l’esport inclusiu.  Amb aquest objectiu, Mataró acull diumenge 18 de juny la III Jornada de l’esport adaptat al carrer. 

L’espai firal del Parc Central, de 10 a 14h, serà l’escenari d’un conjunt d’activitats destinades a sumar recolzaments per fer de l’esport una activitat socialitzadora a l’abast de tothom. 

A banda d’aquest acte central, la capital del Maresme acull durant tot el cap de setmana altres activitats d’esport adaptat. Per exemple, la cloenda dels IV Jocs Escolars Adaptats o el tret de sortida d’unes jornades de vela adaptada que es faran a la ciutat durant tot l’estiu. 

El dissabte 17 de juny se celebra a Mataró la cloenda dels IV Jocs Escolars Adaptats amb els campionats de Catalunya de Promoció de Boccia, Futbol Sala i Slalom. Un total de 69 esportistes participaran en aquesta jornada, organitzada per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, en el Poliesportiu Municipal Teresa Maria Roca i en el Poliesportiu Municipal Jaume Parera.

D’altra banda, l’Escola de Vela Mataró és un dels centres que organitzarà jornades adaptades de vela gràcies a la subvenció que la Diputació de Barcelona ofereix als municipis en el seu catàleg. En total s’ofereixen 11 jornades de vela adaptada per a grups amb diversitat funcional.