Marcelo Luna fa dos mesos i mig que es troba al CE Mataró, i ja està aportant el que s’esperava d’ell: verterania després d’una vida en el futbol territorial i gols. Diumenge en va fer quatre davant el Lloreda, victòria de l’equip que els manté líders en zona d’ascens directe. “vaig marxar de la Fundació Esportiva Hermes perquè no estava a gust i Alberto Encinas em va trucar; em vaig animar i aquí estic”, explica Marcelo, que ja va tenir contactes al’estiu per fitxar pel Mataró. “El grup humà que m’he trobat és molt bo i competitiu, això fa molt per tenir bons resultats”, afegeix.

El davanter creu que pot aportar “veterania” a un equip jove com el Mataró i “ajudar en tot el possible” per assolir l’ascens. “Estic convenúdíssim que ho aconseguirem, tot i que passarem moments durs perquè queda molta temporada”, relata. El davanter explica que diumenge van golejar (8-0) perquè van sortir concentrats: “era un partit trampa amb un equip de la zona baixa, sabíem que si ens despistàvem podia sortir-nos car”.

Victòria plàcida davant el Lloreda

El CE Mataró no va tenir problemes per superar el Lloreda. Al quart d’hora els d’Encinas ja havien fet tres gols: Aitor González, Palanco i Marcelo. Quan els visitants es van quedar amb un home menys, tot va ser molt més plàcid. Palanco i Aitor van fer una diana més cadascú, mentre que Marcelo es va destapar amb tres gols més en la segona part. El segon classificat segueix a un punt.