34
34

Aleix Tarrés, 'Aduritz' a la mataronina per donar oxigen al Cirera

El davanter groc anota cinc gols en la victòria del Cirera davant el Badia del Vallès

Aleix Tarrés va destapar-se el cap de setmana passat amb cinc gols en la victòria del Cirera davant el Badia del Vallès. Un ‘repòquer’ al més pur estil Aduritz (tot i que físicament són molt diferents), davanter de l’Athletic de Bilbao que va fer aquesta gesta la setmana passada a Europa League. El mataroní, una de les figures del conjunt groc en la seva estada a Segona Catalana, porta així nou gols en 11 partits disputats, a només un del màxim anotador de la categoriaEn una temporada complicada, Aleix va aparèixer en el moment clau per protagonitzar la tercera victòria que deixa el Cirera 14è, fora del descens però només un punt per sobre. Tocarà treballar dia a dia.

“Va ser d’aquells dies que t’entra tot xutis com xutis, inclús vaig marcar-ne un amb el pit”, explica rient Aleix, que va necessitat “sis ocasions” per fer cinc gols.  Màxima efectivitat. Malgrat que els resultats han estat irregulars fins ara, el davanter no es mostra preocupat: “anímicament l’equip està bé i entrenem com bèsties, ens ha faltat una mica d’experiència perquè tenim jugadors molt joves, però tenim molt a dir”. Aleix, de fet, considera que de moment “no he vist cap equip que ens hagi passat la mà per la cara més enllà de detalls en moments concrets”.

El partit

Endollats des del primer moment, als quatre minuts, Albertito rematava una centrada d’Aleix per fer el primer. En el 22’ va començar el show d’Aleix. Primer empenyent una gran assistència de Pereira, i un minut després connectant de nou amb el seu company per fer el 3-0. Encara hi hauria temps per fer el quart de bon xut i el cinquè de vaselina. 5-1 al descans. A la represa arribaria el cinquè d’Aleix (6-1). La golejada la va tancar Joan amb el 7-2.

Jornada clau

El Cirera visitarà la FE Grama el diumenge a les 11.45h en una jornada clau. El rival és segon, però un triomf podria empènyer cap amunt als mataronins, ja que hi ha duels directes entre rivals de la zona baixa.