Una imatge d'aquesta temporada. Foto: CHM

Una de freda i una de calenta del Mis Ibérica Mataró

Els de la capital del Maresme van guanyar a Maçanet, però van perdre a casa amb el Taradell.

Una de freda i una de calenta del Mis Ibérica Mataró en una setmana amb dues jornades de la Primera Estatal. Els de la capital del Maresme van guanyar davant el Shum Maçanet per 3-4 en el partit del passat 6 de desembre, mentre que a casa amb el Taradell van perdre per 2-4. Amb aquests tres punts de sis possibles, l'equip es manté segon amb 17 punts empatat amb el tercer.

El partit amb el Shum va ser mogut i amb opcions pels dos equips. Es va avançar primer el Mis Ibérica amb un gol d'Eric Florenza, però els locals van capgirar el marcador fins el 2-1. Aquí va aparèixer Florenza de nou per empatar el matx i en els últims minuts, Lladó va fer el 2-3. Abans d'acabar, Bartrès va obrir forat sentenciant el matx, on encara hi hauria temps per un gol més dels locals fins el 3-4 definitiu.

En el partit de dissabte, els mataronins van caure 2-4 amb el Taradell. Un enfrontament complicat perquè a la primera part els visitants van sorprendre amb dues dianes que obrien forat enmig d'un Jaume Parera glaçat. La reacció no es va fer esperar, i amb un gol de Cantero primer i de Montero després es va empatar 2-2. A la represa, però, no va haver-hi reacció complerta i els visitants van anotar dues dianes més que van acabar amb la tercera derrota de la temporada dels mataronins.